DiS har fått midler til kulturtilbud skoleåret 2014

Dans i Skolen har blitt tildelt midler til prosjektet Dans i Skolen – dans som kulturell møteplass og prosjektet innebærer at utvalgte skoler vil i løpet av 2014 få en heldags workshop som tar utgangspunkt i kompetansemål som «danse enkle danser fra ulike kulturer», «danse danser fra norsk kulturtradisjon og andre kulturer», «skape dans» og «delta i fremføring med dans». Vi er svært glad for tilskuddet og gleder oss til å sette igang med prosjektet!

Prosjektet ble gjennomført med stor suksess i 2013. Derfor gleder vi oss til å sette igang med dette prosjektet igjen!

DiS inviterer til Landsmøte mandag 5.mai 2014!

Dans i Skolens Landsmøte finner sted i våre lokaler på Schous kulturstasjon mandag 6.mai kl 17.30-20. (DiS har 30-årsjubleum, derfor feierer vi også dette samtidig).

Frist for påmelding og eventuell innmelding av saker: 27.april 2014.

Velkommen!

Bli med på Dansens Dager 2014

Bli med på Dansens Dager
Da begynner årets Dansens Dager-program å ta form. Vi har fått inn mange flotte arrangementer, men ønsker oss enda flere! Skal du danse, undervise dans, diskutere dans eller vise dansefilm under Dansens Dager? Husk å registrere arrangementet hos oss. Ditt bidrag er med å synliggjøre bredden og mangfoldet av dans i Norge. Vi på Danseinformasjonen jobber aktivt med å nå både nasjonal og lokal presse og ved å registrere dere øker mulighetene for at ditt arrangement kan få oppmerksomhet.
Registrer arrangementet ditt HERhttp://danseinfo.no/dansens-dager/dd-registreringsskjema )

Dansens dager (29.04- 2014)

Dans i Skolen (Dansens dager 2014)
UTEDANS
Deichmanske Bibliotek på Schous
29. april  1700
Der vil det bli visning av 15 minutter folkedans danset av barn og ungdom (BUL Oslo). Musikk blir spilt av en musikerne Solveig Hauknes på fele og Ole Nilssen på trekkspill.
www.dansiskolen.no

Dans i Skolen
KUNSTFAGENE I SKOLEN SIN BETYDNING
Schous kulturstasjon (dans i skolens lokaler)
29. april kl 1730
Kafémøte/diskusjonsforum med tema «kunstfagene i skolen sin betydning» som tar for seg debatten holdes den 28.april på litteraturhuset: Kunstfagene i morgendagens skole?
www.dansiskolen.no

Åpent arrangement.

WordPress Themes