Høstkurs 2017: moderne/samtidsdans

Vi arrangerer høstkurs  lørdag 18.november 2017 kl. 10-16 i Oslo.

Kurset retter seg mot de som underviser på MDD, men er åpent for alle interesserte.

Tema er grunnleggende prinsipper i moderne/samtidsdans – hva er det? Og hva er det viktig at en samtidsdanser behersker av ferdigheter og verktøy? Kursholdere er Lise Tiller Sikkeland – ansatt på danselinjene på Edvard Munch VGS og ved Kunsthøgskolen i Oslo, sammen med Cecilie Lindeman Steen – med over 30 års erfaring som utøvende samtidsdanser for de fleste norske koreografer. Vi starter dagen med klasse og går deretter mer analytisk til verks, hvor vi sammen diskuterer faget og deler erfaringer.

Pris: kr. 500 (medlemmer), 750 (andre)

Påmeldingsfrist: 1.november 2017 til dis@dansiskolen.no

Sjekk vår Facebook-event: her

WordPress Themes