Personvernerklæring – Dans i skolen

Personvernerklæring

Dans i Skolen er en kunstfaglig interesseorganisasjon for faget dans, støttet med driftsmidler fra Kunnskapsdepartementet. Vi er også en medlemsorganisasjon og utgiver av det nordiske tidsskriftet Nordic Journal of Dance: practice, education and research. Vi arrangerer kurs og seminarer.

Vår nettstedsadresse er: http://dansiskolen.no og http://nordicjournalofdance.com Vi har også Facebookside tilknyttet både organisasjonen og tidsskriftet.

Hva er formålet?
Formålet med behandlingen av personopplysningene er å kunne dokumentere medlemstall og deltakelse på våre arrangementer. Vi bruker også personopplysninger til informasjonsarbeid i tilknytning til våre aktiviteter.

Hvilke personopplysninger behandles?
Hvilke personopplysninger som blir samlet inn avhenger av hvilke formål det skal brukes til og vi samler ikke mer enn nødvendig. Ved påmelding til nyhetsbrev bruker vi kun din e-postadresse til å sende nyhetsbrev med relevant informasjon. Deltar du på et arrangement vil i hovedsak navn og e-post og adresse registreres i våre systemer.

Hvor hentes opplysningene fra?
Dersom du er inne på vår hjemmeside etterlates enkelte elektroniske spor. Vi vil da for en periode registrere visse opplysninger gjennom såkalte cookies (informasjonskapsler). En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside lagres på din datamaskin.

Dans i Skolen benytter informasjonskapslene til å generere statistikk. Informasjonskapslene registrerer bruken av hjemmesidene våre og gir blant annet grunnlag for forbedring og utvikling av disse. Ved bruk av nettsidene registreres i noen tilfeller din IP-adresse (som er en identifikasjon på din datamaskin), som viser hvilke sider du besøker, når du besøker dem, og din bruk av hjemmesiden vår. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Det er ikke mulig å ha medlemskap hos oss, abonnere på tidsskriftet eller delta på et arrangement uten at vi får et minimum av personopplysninger fra medlem/deltaker.

Utleveres opplysningene til tredjeparter?
Våre medlems-/deltakerlister kan i enkelte tilfeller bli benyttet på Facebook for å målrette relevant innhold mot bestemte målgrupper.

Våre medlemslister deles med DTO som forvalter scenekort-ordningen. Utover dette blir verken hele eller deler av våre lister delt med tredjeparter.

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
For å ikke motta flere e-poster fra oss, kan du melde deg ut av vår e-postliste i hver eneste e-post vi sender ut. Ønsker du å ikke få dine personopplysninger delt med tredjeparter som Facebook må du ta direkte kontakt med oss.

Hvilke rettigheter har den enkelte og hvilke lands lovverk gjelder?
Som registrert i Dans i Skolens medlemsregister og eller deltakerlister i forbindelse med arrangement har du rett til å få innsyn i alle personopplysninger vi har om deg. Du har også rett til å få alle dine personopplysninger slettet, gitt at det ikke strider mot bokføringsloven.

Hvordan sikres opplysningene?
Dine personopplysninger blir lagret med passordbeskyttelse.